Vernissage Röhsska 2 maj

Verk av Kristin Larsson • Foto: Gustav Almestål

Välkommen!

SNART PÅ RÖHSSKA: Den 2 maj, öppnar en ny utställning på Röhsska museet, där elva konsthantverkare inom olika materialfält visar verk som på olika sätt överraskar, förskjuter vedertagna skalor eller bryter mot konventioner. Utställningen arrangeras av Konsthantverkscentrum och Röhsska museet, med anledning av museets Konsthantverksdagar och biennalen Craft Days. 

Läs mer om utställningen via länken: https://konsthantverkscentrum.se/vi-ser-inte-linsen-genom-vilken-vi-betraktar-varlden/
 

UTSTÄLLARE

Masayoshi Oya • Erik Thulén  • Linnea Dalstrand • Annika Andersson • Linea Matei • Mia Fkih Mabrouk • Ellinor Augustini • Jaron Vandervelde • Sofia Bankeström • Kristin Larsson • Beatrice Alvestad Lopez

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.